Eşleşmeyi ders yüzünden canlı takip edemedim.Arkadaşımdan rakipleri öğrendiğimde zor grup olarak niteledim hemen.

İlk torbadan gelen Benfica transfer sezonunu hareketli geçirmiş.Suazo,Aimar ve Reyes gibi önemli adamları ve Di Maria gibi genç oyuncuları var.Statları tek kelimeyle müthiş.Oluşturula atmosfer bazı bloglarda fotolarla gösteriyor kendini.Yani Galatasaray'ın Benfica deplasmanından çıkması zor görünüyor.

İkinci torbadan gelen takım ise Anorthosis vurgunu Olympiakos.Belluschi,Galletti ve Kovacevic gibi önemli hücum silahlarına sahipler.Fikstür belli olmadan önce deplasman istemediğim takımlardan biriydi Olympiacos.Ali Sami Yen'in avantajı kullanarak yenebileceğimiz bir takım.Gruptaki ilk maç olması nedeniyle önemi daha da artıyor.

Dördüncü torbadan gelen takım ise Fair-Play ödülüyle Uefa Kupası'na katılan Hertha Berlin.Defansta Šimunic,Friedrich ;forvette ise Pantelic,Raffael ve Andriy Voronin gibi adamlara sahipler.Berlin deplasmanına gidecek olmamamız avantaj malum gurbetçi desteği nedeniyle.En son deplasmanda 4-2 yendiğimiz Berlin'i yine yenersek grubu yüksek derecelerde bitireceğimiz kesin.

Son torbadan gelen takım ise artık her Türk futbolseverin tanıdığı Metalist.Düşük maliyetle oluşturulmuş büyük takım diyebilitiz aslında onlar için.Tam bir takım oyunu oynuyorlar.Brezilyalı Jaja,Devic en etkili isimleri olarak ortaya çıktı Bjk maçlarında.Galatasaray'ın Metalist deplasmanına gitmeyecek olması bir avantaj fakat kullanmayı bilmek gerekiyor.

Olympiacos ve Metalist maçlarından 3'er,Berlin deplasmanından 1 puanla dönersek grubu ilk ikide bitireceğimizi düşünüyorum.Umarım bu düşüncem gerçekleşir.