Gruplarda son maçlar tamamlandı ve gruptan çıkanlar belli oldu.Grupları ilk sırada bitiren takımlar grup 3.leriyle,ikinci sırada bitiren takımlarsa şampiyonlar liginden gelecek takımlarla eşleşecek.

Galatasaray'ın grubunda köy takımı! Metalist lider ünvanıyla grubu bitirdi Benfica'yı deplasmanda yenerek.Yine maçın sonlarına doğru gol atmayı başardılar ve grup lideri olarak tamamladılar maçlarını.Bunu gruba 5. torbadan gelerek başardılar üstelik!.Metalist liginde Dinamo Kiev'in ardından 2. sırada bulunuyor bu arada.Maçta izlediyseniz mutlaka Benfica tribünleri dikkatinizi çekmiştir çünkü tribünler boştu.Benfica taraftarı anlaşılan Olympiakos maçından kesmiş ümidi.

Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi geride bırakıp Uefa'da yoluna devam edince bu kupalardaki Ukrayna takımı 3 oldu.Artık Ukrayna'yı geçmemiz çok zor.Ukrayna takımlarına karşı oynadığımız maçlar fiyaskoyla sonuçlandı bu sene.

Sıralamada altımızda bulunan Yunanistan'ın ise 2 takımı kaldı.Panathinaikos Cl'de olduğu için alacağı galibiyet daha fazla puan getirecek.Ülkemizi temsil eden tek takım olarak kalan Galatasaray'ın üst turlara çıkarak ülkemizi 11. sırada tutmasını istiyoruz artık.

Yazı Uefa'dan çok ülke puanı yazısına dönüştü.Uefa gruplarındaki son durumu sornaki posta bırakalım.