Futbol ile ilgili bloglardan Mehmet Demirkol sayesinde haberim oldu.Demirkol köşe yazısının altına şöyle not düşmüştü :'' Nasıl oldu da hala bir gazete onu Galatasaray Dergisi'nden transfer etmedi diye hep merak etmişimdir. Yıllardır sağda solda harika yazıları, mükemmel tespitlerle boy gösteriyor Bülent Timurlenk.
Aceto Balsamico adlı blog'u tek başına yaptığı bir dergi gibi neredeyse. Barca-Real maçı öncesi gün be gün yazdığı yazılar harikaydı. Bununla bitmiyor tabii. Muhteviyat harika. Tasarım mükemmel.
Hergün bir beş dakikanızı ayırın bence. Güne daha mutlu başlarsınız!''

Hemen koşup bu siteye girdim neymiş diye.O gün bugündür çıkamadık zaten.Sadece Aceto değil tabiki.Flying Dutchman,Ceza Sahası,Lion,Artemio Franchi,Çoban Salata,Noat Samisa ve aklıma şimdi gelmeyen niceleri ortaya çıktı ve şimdi keyifle takip ediliyorlar.

Tv'deki futbol programlarındaki yorumlardan daha kaliteli yorumlar,tespitler,daha seviyeli tartışmalar bu bloglarda geçiyor.Bu bloglarda hem futbol dergisi tadı hem de futbol forumu yönü var.

Sadece futbolda değil tabiki.Hayata dair herşey var.Okuyanlar biliyor zaten.Umarım hep devam eder bu bloglar.Bizi Selçuk Yula'nın,İlker Yasin'in eline bırakmayın aman!