Öncelikle şunu belirtmek istiyorum 3. turdaki en çekişmeli eşleşmeydi Bordeaux-Galatasaray.İki takımın birbirine benzer performansı,oyunu değiştirebilecek yetenekte oyuncularının olması bunu nedenlerinden fakat böyle bir maçta beklemiyorduk açıkcası.

Maçın ilginç olacağı 11. saniyede belli oldu.Meira'nın zamansız hamlesi pahalıya mal oldu ve maça yenik başladık.Yanımda bulunan herkes bu iş bitti desede Ali Sami Yen'deki taraftarlara göre iş daha yeni başlıyordu.Müthiş destek verdiler takıma şüphesiz.İnanılmaz baskı kurdular rakip üzerinde.Maç 0-1 olduktan sonra Bülent Korkmaz devreye girdi ve oyunculara moral bozmamaları konusunda hemen uyarı yaptı.Taraftarlarda tezahüratı kesmeyip daha da artırınca golün şokundan kurtulmayı bildik.

Golden sonra Bordeaux üzerinde baskı kurmaa başladık.Kaçan goller şanssızlıklar bir türlü bitmedi.Topal'ın sakatlığı maçın kader anıydı.Kewell'ın girmesi takıma daha da hareket getirdi fakat defansif yönden riskli bir değişiklikti.Bordeux'lu oyuncunun ters topunun direkten dönmesi,kaleye paralel giden topa hiçbir oyuncumuzun dokunamaması gibi şanssızlıklar yaşasakta sonunda Arda'nın Diawara'nın zamanlama hatasından gelen golüyle eşitliği yakaladık.

İlk yarı böyle bitmesin derken Kewell'ın akıllara zarar golü geldi.Uzaktan dar açı ve 90'a giden top.100 kere gösterilse izlemekten bıkmayacağımız bir goldü.İlk yarıyı süper moralle bitirdik böylece.Hasan Şaş'ın Kewell'ın golüne verdiği tepkide ilginç anlardandı.Lincoln maçta bir türlü tehlikeli korner kullanamadı bunuda belirtmek istedim.

İkinci yarıya da fırtına gibi girdi Galatasaray.İsabetli ve doğru paslar Bordeaux'yu moral yönünden bitirdi adeta. Lincoln'ün çizgiye inip içeriye giren Arda'ya verdiği asistle 3. golü bulduk ve inanılmaz rahatladık.Ne olduysa bundan sonra oldu.Önce ofsayt diye savunmanın hareketsiz kalması ardından Emre ve De Sanctis'in çarpışmasıyla ortada kalan topa Cavenaghi'nin dokunmasıyla peş peşe 2 gol yedik ve maç bir anda 3-3'e geldi.O an nasıl sinirlendiğimi,üzüldüğümü anlatamam.Zira Bordeaux'nun oynamadan turu geçeceği düşüncesini aklımdan geçiremiyordum.Maç bitti derken kullandığımız köşe vuruşundan sonra Bordeaux savunmasından dönen topa Sabri müthiş vurdu ve böylece turu geçtik.Bu maçta Uefa tarihine geçecek kalitede ve heyecan düzeyindeydi.

Şimdi sırada Hamburg var.Hamburg maçında Servet oynayamacak,Baros cezalı.Öncelikle defansta tam bir kurgu sağlanmalı.Emre Güngör'ün o maça kadar forma girmesi çok iyi olur.Hamburg eşleşmesinden de ümitliyim açıkcası.Oradaki Türk taraftarlarının desteği ve takımın inancı şüphesiz bizi umutlandırıyor.Artık 12 Mart'ı bekliyoruz sabırsızlıkla..