Antalyaspor Süper Lig'e yükseldiğinde teknik adamlığa Joseph Jarabinsky getirmişti fakat takımın 8 maçtan aldığı 2 puan Jarabinsky'nin sonunu erken getirdi. Bu gelişmelerin ardından gönderilen Jarabinsky'nin yerine teknik adamlığa Mehmet Özdilek getirildi. Ligimizde yeni teknik adamların çalışması açısından güzel gelişmeydi fakat bunun sürmesi için Özdilek'in başarılı olması gerekiyordu. Özdilek'le beraber alınan 38 puanla ligi 12. sırada bitirmeyi başardı Antalyaspor.

Antalyaspor sezon sonu da güzel hamleler yapmaya devam ediyor. Sağ beke Sivasspor'a giden Uğur yerine ligimizde rahatlıkla oynayabilecek kalitedeki Kerim Zengin'i ve kapanan takımlarda daha etkili oynayabilen Balili'nin transfer edilmesi, sözleşmeleri biten oyuncularla sözleşme yenilenmesi ve eldeki kadroyu korumaları hiç şüphesiz önemli gelişmeler .

Bu olumlu haberlerin yanında istenmeyen gelişmeler yaşanmış Antalyaspor'da. Mehmet Özdilek takımın kampında yok. Nedenini katıldığı bir radyo programında açıklamış ve oyuncuların paralarını alamadıklarını söylemiş. Burada söylediği cümleler ile Özdilek'in karakterinin nasıl olduğu çok daha iyi anlaşılabiliyor. ''Futbolcuların geçen sezondan kalan paralarının ödeneceği sözünü vermiştik ama bu sözümüzü yerine getiremedik. Paranın %50 si ödendi geri kalan %50 si ödenmedi. Verdiğimiz sözü tutamamanın sıkıntısını yaşıyorum şuanda. Böyle ortamda kampa gidip oyuncuların karşısına çıkmayı çok uygun bulmadım kendi adıma.'' diyebiliyor. Üstelik bu işte hiç bir sorumluluğu yokken. Futbolcular açısından oldukça zor bir durum. Umarım Antalyaspor yönetimi bu sorunu hemen çözer ve takımın kamp havası bozulmaz.